A Chorus Line

Tittaren får följa hoppfulla dansare som försöker få en roll i en stor musikal. Men regissören är inte den mest vänliga.

Originaltitel A Chorus Line
Regissör Richard Attenborough
Manus Arnold Schulman
Genre Drama, Komedi, Musikal, 80-tal
Skådespelare Michael Douglas, Vicki Frederick, Alyson Reed, Janet Jones, Terrence Mann, Sharon Brown, Audrey Landers

2021-04-16
På något Vis gillar jag den här filmen även om jag inte är vidare förtjust i just musikaler...
Gigi1943
2014-11-08
Urtråkig, det är bara MC som får godkänt!
stars
2013-10-07
Trög start, men fortsätter bättre. Behållningen är framför allt ett dansnummer och de kompletta sångnumren Surprise, Tits & Ass samt Everyone is beautiful at the ballet. Annars är det enformigt, halvdana skådespelare och i min mening rätt ointressant. Med så många inblandade manusförfattare förväntades högre kvalité.
inchris
2013-01-17
Har inte sett musikalen men tyckte att den första och sista låten var minnesvärda. " I really need this job!" Däremot kändes alla de tillfällen när dansarna förställt berättar om sina liv med fejkad distans och ett roat leende, det kändes bara falskt och jag irriterade mig sjukt mycket på det. Kärlekshistorien kändes ju helt onödig också. En trea.
gurra-91
2011-07-21
Det gick ju att kolla på men det hände ABSOLUT ingenting!
WillyV
2011-01-01
Lite seg, men med glimtvisa "höjdpunkter". En medelmåttig musikal, där Douglas medverkan får skrivas upp på pengabrist eller tillfälliga drogproblem.
Bellan
2008-02-06
Lite lång men annars välgjord och rörande.
djdavid
2008-01-25
såg den jämt när jag var liten.. stark 2a
Redwood
2007-11-02
Trååååkig!
Erised
2006-07-25
Vart me i en uppsättning av den, great!