2.2
2.2
A Bride for Christmas
Efter att Jessie avbryter sin tredje förlovning, svär hon att inte ha någon mer seriös relation tills hon hittar den rätte...

Originaltitel | A Bride for Christmas |
Regissör | Gary Yates |
Manus | Barbara Kymlicka |
Genre | Drama, Familjefilm, Romantik, 2010-tal |
Skådespelare | Arielle Kebbel, Andrew W Walker, Kimberly Sustad, Sage Brocklebank, Karen Kruper, Eric Keenleyside, Peter Benson (I), Michael St John Smith, Chris Cochrane, Jordana Largy, Kyle Cassie, Catherine Lough Haggquist, Julian Bailey |
Det här är allvarligt talat den mest förutsägbara filmen jag någonsin sett och då har jag ändå sett åtminstone tusentals filmer i mitt liv. Redan när jag läste vad den handlade om så begrep jag hur den skulle sluta (nej, jag överdriver inte) och därav det låga betyget. Har bara sett den en gång och det är ingen film jag skulle kunna tänka mig att ha i samlingen. Den duger till att fördriva tiden med i brist på annat men det är också allt.
Småfånigt men det var ju roligt att se Arielle som vuxen och det är ju i princip en julfilm så en tvåa ska den ha.
Cheeseburger med extra ost. Kliché men ändå lite charmerande nog för att få en svag tvåa.