A Better Life

En man i östra Los Angeles kämpar för att hålla sin son borta från gänglivet och immigrationsmyndigheten, samtidigt som han sköter sitt uppehälle genom att utföra trädgårdsarbete för stadens rika landägare.

Originaltitel A Better Life
Regissör Chris Weitz
Manus Eric Eason, Roger L Simon
Genre Drama, 2010-tal
Skådespelare Demián Bichir, Nancy Lenehan, Joaquín Cosio, Tim Griffin, Rolando Molina, Isabella Rae Thomas, Olivia Guerrero, Dolores Heredia

Mikka
2012-06-01
Den är ganska fin ibland och det är välspelat av Demián Bichir, helt klart. Jag känner ändå att filmen är lite blek och lättglömd, och den hade i princip ingenting som gör att den sticker ut bland mängden av filmer som också handlar om samma ämne. 2+
Kajanus
2012-05-10
Vackar film med en lysande Demián Bichir i rollen som ensamstående far som kämpar för att ge sin son en bra vardag. Fint regisserad historia om vardagen för mexikanska immigranter i utkanterna av Los Angeles. Mycket sevärd och mer spännande än vad man först kan tro.
Banka
2012-05-05
Fängslande drama som skildrar en misär både far och son får möta. Demián Bichir bjuder på en fantastisk skådespelarprestation som står som den absoluta grundpelaren i denna film.
soilheart
2012-03-27
Snyggt "slice-of-life" drama som inte överdramatiserar utan visar på invandringsproblem på ett enkelt sätt.
ziferN
2012-03-06
Bra, gripande, stark och underhållande. Skådespelsprestationerna är väldigt bra, speciellt från Demián Bichir som briljerar i sin roll. Att han dock fick en Oscarnominering var nog lite att ta i eftersom jag har sett bättre prestationer under 2011. Men filmens sista scener är oerhört bra och gripande och därmed höjer betyget lite. Stark trea.
erosagape
2012-03-03
Usch va starkt, men den blev lite väl övertydlig under andra halvan, och nog för att det blev spännande men själv tvekar jag inför meterhöga staket.
mrinkel
2012-02-29
Bichir är väldigt bra men kanske inte Oscars värdig i denna väldigt sorgliga film. Har några logiska luckor, men har ett bra tempo, är hela tiden intressant och har ett väldigt bra, gripande slut.
mazquara
2012-02-27
melodramatisk misär, inte jättedåligt men inte särskilt minnesvärt heller...

2012-02-15
Otroligt gripande. Suveränt skådespel och bara så där himla bra.
setterwall
2012-02-11