Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.7
av 5

Ödesdiger Miss


På en skönhetstävlingen tar ett gäng unga killar alla skönhetsmissar som gisslan, och kräver diamanter i lösen. Bland gisslan finns Sharon, en kickboxare som tar saken i egna händer.


Originaltitel No Contest
Regissör Paul Lynch
Manus Robert C Cooper
Genre Action, 90-tal
Skådespelare Robert Davi, Shannon Tweed, Roddy Piper, Nicholas Campbell, Andrew Dice Clay
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 27
Filmnummer 4573

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


menschenfeind
2019-05-27
Die Hard på en skönhetstävling.
karlmats
2015-08-03
En Die Hard-kopia är det ju och med mindre budget och mindre Bruce Willis kunde man ju tro att det skulle gå käpprätt åt helvete men det gör det faktiskt inte. Jag såg den för Roddy Pipers skull och han gör det lilla han kan i sin henchmen-roll men jag gissar att det här kommer att glömmas bort lika snabbt som en ebolaepidemi när hotet mot västvärlden är undanröjt. Nåväl, det var faktiskt en underhållande stund i soffan så den som gillar gamla b-actions kan lika gärna gå och se den här som nåt annat, över medel i genren. Försökte hitta ett bra ord för mina känslor över skönhetstävlingar men kom inte på något så jag nöjer mig med att konstatera att det gör sig bättre på film än i verkligheten, även om de två kanske hänger ihop och förstärker all skit som finns i samhället. Nu finns det ju kanske inte några ambitioner att förändra världen här och det är väl gott så, en stark 2a blir belöningen för ett bra hantverk utifrån förutsättningarna.
Bumbi78
2012-08-11
Underhållande idiotaction som spinner vidare på Die Hard-konceptet. B-film rakt igenom. Dice Clay är skön i skurkrollen.
dudson
2010-03-22
Action rakt efter mallarna inge mera..Men går att slö titta på...
Gordyal
2003-01-31
ShaNNon, menar jag. Och hon klär fortfarande inte av sig...
Gordyal
2003-01-30
Äh! Sharon Tweed klär ju inte ens av sig!!!