Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.9
av 5

Änkans tre döttrar


Tre vuxna döttrar träffas ånyo på sin styvpappas begravning strax före jul. Det kullkastar allas planer för den stundade helgen och de går igenom sina komplicerade förhållanden och varför allt blev så här.


Originaltitel La Bûche
Alternativ titel Season's Beatings
Regissör Danièle Thompson
Manus Danièle Thompson, Christopher Thompson
Genre 90-tal, Komedi, Drama
Skådespelare Emmanuelle Beart, Charlotte Gainsbourg, Jean-Pierre Darroussin, Claude Rich, Sabine Azéma, Isabelle Carré, Hélène Fillières, Samuel Labarthe, Francoise Fabian, Françoise Brion, Christopher Thompson
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 84
Filmnummer 35244

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Juanito
2005-10-01
Smart och kul dialog. De är liksom alltid så skönt i luven på varandra. Rå och hjärtlig stämning. Alla har sina problem men försöker få ihop det ändå. Stark trea. Mmmm, Béart...
Eca
2005-08-27
Ett smart, smidigt, franskt relationsdrama som är rappt spelad av goda franska skådisar. Spelet mellan syskonen och deras positioner visavi föraldrarna och deras gunst känns äkta. En film som lämnar en varm känsla efter sig. Eller om det är igenkännande. Svenskar som Måns och Hannes har onekligen något att lära av Danièle Thompson.
G.Malmberg
2005-08-26
kul med småtrevliga franska filmer på svt!
alf
2005-08-24
ZZZZZZ
Bozze80
2005-08-24
Rätt intressant historia som dock bitvis känns rätt seg...
Gabriel
2005-08-24
Masjävlar? Nej, den här intrigen var betydligt mer komplicerad och intelligent. Det enda denna film föll lite på var det häpnandsväckande usla imitationen av fiolspel. Dessutom var det väldigt märkligt att höra tre systrar tala med varandra ute på Paris gator utan att det knappas fanns ett uns av bakgrundssorl. Men detta är ju tekniska petitesser. Skådespeleriet var i övrigt fullkomligt briljant, vilket den också ska ha betyg för.
Soddy
2005-08-23
Hur lik är masjävlar denna? Man börjar ju undra, Masjävlar lär ha tagit en hel del från denna kan jag tro.