Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.5
av 5

88 minutes


En universitetsprofessor som jobbar åt FBI som kriminalteknisk psykiatriker får ett dödshot som säger att han ska dö inom 88 minuter. Han måste nu söka upp vem som ligger bakom hotet och kommer i kontakt med tre personer; en problematisk student, en före detta flickvän och en seriemördare som sitter i dödscell.


Originaltitel 88 minutes
Regissör Jon Avnet
Manus Gary Scott Thompson
Genre Drama, Kriminalare, Thriller, 2000-tal
Skådespelare Al Pacino, Alicia Witt, Amy Brenneman, Leelee Sobieski, Deborah Kara Unger, William Forsythe, Neal McDonough, Stephen Moyer, Michael Eklund, Michal Yannai, Brendan Fletcher, Kaj-Erik Eriksen, Ben McKenzie
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 2254
Filmnummer 49838

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Bumbi78
2018-09-18
Al Pacino är Al Pacino även om han knappast kommer bli ihågkommen för den här insatsen. Generellt slö thriller som trots en rätt simpel story lyckas bli aningens för rörig. Kanske berodde det på alla kvinnor den gamle bocken frotterar sig med här och som tar för mycket fokus. Knappt godkänd, men passerar en måndagskväll.
Raimo_1985
2017-12-27
Lite fånig och ganska rörig men filmen är inte dålig, den får en svag trea av mig, för den är gaaaanska bra. Al Pacino är en stor behållning, som så ofta. Han är helt obegriplig.
Stygga-Vargen
2016-10-23
Den här filmen är ju faktiskt ganska bra.
Tatty
2016-03-25
Ganska bra och spännande film. Al Pacino gör rollen bra.
jskogh
2015-07-20
Kändes som ett lite längre Criminal Minds avsnitt, och den skiten är ju rätt trevlig att se på så helt klart en godkänd film.
Krille80
2015-01-08
Filmen liksom mina tankar om filmen balanserar mellan att vara godkänd eller inte. Handlingen är inte särskilt originell på något sätt men samtidigt är det inga större problem att sitta igenom filmen. Filmen har tillräckligt många sevärda skådespelare för att man kan tolerera filmen.
snipsnap
2014-01-14
Jon Avnet din sopa! Du trodde väl inte att Al Pacino som verkar ha blivit hjärndöd skulle rädda din tråkiga patetiska lilla film som saknar allt? Usel film där alla medverkade skämde ut sig.
Robkiller
2014-01-06
Thriller som är totalt intetsägande.. uselt gjord med en hel del missar i handlingen, inget tempo... ingen direkt spänning eller något som gör den intressant... skådespelarna är endera usla eller halvsover sig igenom filmen... detta borde undvikas.
ClintanTheKing
2013-12-26
Helt okej thriller faktiskt. Al Pacino gör en inte besviken med sin prestation här och handlingen är ganska så intressant och sådär härligt mystisk.

2013-05-16
Det gränsar till så-dåligt-att.det är-braområdet, men är bara inte underhållande nog. Den saknar spänning och tempo, är dåligt redigerad, har osympatiska rollfigurer och blir bara mattt, trist och tråkig.
Visa äldre kommentarer »