360 tar oss med på en resa som består av flera berättelser om kärlek på 2000-talet, som länkas samman av rollkaraktärerna. Filmen tar sin början i Wien och fortsätter till Paris, London, Bratislava, Rio, Denver och Phoenix.

Originaltitel | 360 |
Regissör | Fernando Meirelles |
Manus | Peter Morgan (I) |
Genre | Drama, Romantik, Thriller, 2010-tal |
Skådespelare | Rachel Weisz, Anthony Hopkins, Jude Law, Ben Foster, Jamel Debbouze, Mark Ivanir, Gabriela Marcinkova, Lucia Siposová, Johannes Krisch, Danica Jurcová, Maria Flor, Dinara Drukarova, Vladimir Vdovitjenkov, Marianne Jean-Baptiste, Juliano Cazarré |
Det finns en Anthony Hopkins-monolog värd att komma ihåg, men den belyser bara allt som resten av filmen så hårt saknar.
Gillar att det var så kort om varje person.
Ganska bra men den känns ganska tom och inte speciellt intressant. Stark tvåa.
Gillar när man sammanlänkar historier på detta sätt. Det görs på ett skickligt sätt dessutom. Ibland tappar den dock fart och intresset svalnar, men den hämtar sig igen. Hmm, trea eller trea +? 6/10
Bra sammanlänkat, men vissa delar hade gärna fått stå för sig själva och utvecklas mer.
Kan inte ha lämnat så stora avtryck (trots att jag antecknade en trea direkt efter titten) för nu när jag skall skriva kommentaren i efterhand så har jag glömt vad filmen handlade om ... får nog se om den framöver.
Nu efter andra titten så kände jag ju igen det mesta, men kommer jag att minnas handlingen i "framtiden"? Tveksamt, tycker den var rörig på nåt sätt, var var man och varför???
Innehållslöst, för många pararella historier.
förvånansvärt mysig med tanke på ämnet.
En evigt intressant tematik och ett berättargrepp som tilltalar mig, men hur kan det bli så ointressant? Det är nästan en prestation i sig!
Hyfsad underhållning.. Jag gillar sedan tidigare sånt här upplägg då historier av lite olika typer, i det här fallet från världens alla hörn, sammanflätas! Det som dock gör att den inte håller högre standard är tyvärr att dom inte är nog intressanta.. Den som jag tyckte var mest intressant fick minst utrymme och den tråkigaste fick mest så därav blir det en stabil 2a