nya casino utan svensk licens

28 Years Later

Tredje filmen i zombieapokalyps-serien. 28 år har gått sedan rage-viruset förvandlade människor till skrämmande zombier. En pojke och hans sjuka mamma ger sig ut på en farofylld resa genom norra England i jakt på hjälp.

Filminfo

Originaltitel 28 Years Later
Alternativ titel 28 Days Later: Part 3
Regissör Danny Boyle
Manus Danny Boyle, Alex Garland
Skådespelare Jodie Comer, Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes, Jack O'Connell, Alfie Williams, Erin Kellyman, Edvin Ryding, Chi Lewis-Parry, Emma Laird

Spook
2025-09-13
väldigt flummig, men helt ok som underhållning en lördagskväll
angrybeaver
2025-09-07
Den här filmen känns som att den lämnat de andra två filmernas grund totalt. Varken obehaglig, stressig, högoktanig, läskig eller ens bra. Det känns även som att dom fullständigt ignorerade det faktum att smittan kom till Frankrike i tvåan. Eller glömde bort det. Cliffhangern i slutet var en av de största besvikelserna i mitt livs filmhistoria. Blir det splatterkomedi av hela grejen framåt nu? Som sagt: den här filmen tappade hela 28-grejens essence. Tyvärr. Trodde heller inte för mitt liv att jag skulle sätta en 1:a på en film med Ralph Fiennes. Men här är vi nu. Hujedamej.
Hanness
2025-09-02
Nästan lika usel som den första uppföljaren - en dystopi som går emot fysikens lagar.
PojmiZ
2025-08-30
Grottmänniskor jagar normala människor vars är zombies?
Catapilla
2025-08-23
Extremt mediokert hela vägen. Det enda som är intressant är den svenske soldaten Erik som räddar filmen i 10-15 minuter och sen dör.
Sklingy
2025-08-12
Jag tycker det är tråkigt att skriva detta men alltså… vad var detta? Fanns mycket potential för en bra film men den föll platt på många sätt. Kommer se nästkommande filmer för att avsluta hela serien men jag hoppas att nästa har lite mera att ge. Det fanns några bra scener och stunder.
djonipony
2025-08-12
Helt ok underhållning för stunden, inget man nånsin kommer se om. Coolt att den filmats med mobiler, ser ändå bra ut. Uppfriskande fri från woke-casting, förvånad över att det inte blev ramaskri i UK. Trodde efter 4000+ filmer att jag sett allt, men så kommer en brittisk zombierulle där en svensk säger "Äckliga fittor!" och "Engelska incesthora!", årets mest otippade. Fin bonus med zombie som föder barn och en annan som kutar runt med Dirk Diggler-balle.
Björkman
2025-08-10
Ingen höjdare. En någorlunda okej stunds underhållning, men knappt det. Svag tvåa. Segt tempo och ingen story man bryr sig om nämnvärt. Enda egentliga pluspoängen går till Ralph Fiennes som man lyckats övertala till detta samt det lilla svenska inslaget.
tandersten
2025-08-09
Går mot strömmen här och säger, det är en kalkon. Boyle försöker göra något nytt men face it , dramat är bättre i alla avsnitt av TWD. Allt som var bra med de äldre filmerna försvann helt här. Se den inte.
Shinobi
2025-08-06
Brexit means Brexit. Någonstans mellan en bra, dålig film och en dålig, bra film.