1.4

20 Years After

Krig, terrorism och naturkatastrofer gjorde att jorden blev en död plats med väldigt få överlevande och där alla är rädda och saknar hopp. Sarah är en en av de överlevande nu 20 år efter att bomberna föll, ska hon försöka föda det första barnet på jorden de senaste 15 år. Hennes enda gnutta hopp får hon från en manlig röst som pratar i en radioshow.

Originaltitel 20 Years After
Regissör Jim Torres
Manus Jim Torres, Ron Harris
Genre 2000-tal, Drama
Skådespelare Azura Skye, Joshua Leonard, Nathan Baesel, Reg E Cathey, Diane Salinger

Robkiller
2017-08-30
Lågbudget postapokalyps som är ruskigt seg och överlag helt meningslös.
Screwface
2012-11-18
Låg-budget P.A. (Post Apokalyptisk) dravel men en del scener är effektfulla. I denna framtid verkar ju inte elektriciteten försvunnit då lampor, radios fungerar. Cigg finns också...
Oskar_Olw
2012-11-07
Det händer ju nästan ingenting... :S
Djason
2012-02-24
Seg film med i stort sett ingen handling alls. Antagligen blir filmen seg för att just handlingen i stort sett är obefintlig. Läser man vad filmen ska handla om verkar den riktigt spännande och bra men tyvärr är det inte så.
Kajsa91
2012-02-09
Gick väl typ att titta på men inte mycket mer än det. Blir bara allmänt rädd att sånt ska hända oss, inte för att man kan dö utan mer för att det verkar otroligt tråkigt. haha! Och hur överlever man utan choklad och pucko tex? Jepp, tjockisen i mig har talat ;P

2011-11-15
Omslaget till den svenska DVD-utgåvan är extremt missvisande. Folk får känslan av att dom kommer att se postapokalyptisk actionraffel och ingenting kunde vara mer fel än så. Den här filmen är mer av ett kammardrama satt i en postapokalyptisk värld. Jag tycker att filmen var riktigt intressant och välspelad. Narrativet är riktigt långsamt och filmen tjänar mycket på det. Det är nästan meditativt och man får en riktigt härlig känsla av att se på filmen. Man märker även att filmens manus är baserad utifrån en pjäs, för bortsett från en del miljöer utomhus så skulle man kunna tro att dom hade filmat en föreställning på teater, snarare än att dom har spelat in en film. Med det sagt så kan jag konstatera att det här är en riktigt bra film som jag ser fram emot att få se om i framtiden.
SalotSar
2010-11-14
Riktigt riktigt dålig. Okej, det viktiga är inte vem som slog första slaget. tack för den lärdomen. Men varför kasta bort livet på värdelöst manus, värdelösa skådespelare och värdelöst tempo.
Intro
2010-11-14
Håller helt med "isecore"!!
isecore
2010-10-02
Tråkig och oengagerande. Lågbudget, och inte på ett bra sätt. Tråkiga post-apokalypsklyschor. Enda riktigt bra med den här filmen är att den tar slut, alternativt att man kan stänga av den.
mysis
2009-05-22