Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.2
av 5

2 Fast 2 Furious


Polisen Brian O’Conner tvingas motvilligt, efter att han åkt dit för street-racing, ta uppdraget att infiltrera ett brottssyndikat i Florida. Han anlitar sin gamle skurkkompis Roman…


Originaltitel 2 Fast 2 Furious
Regissör John Singleton
Manus Derek Haas, Michael Brandt
Genre Action, Kriminalare, Thriller, Äventyr, 2000-tal
Skådespelare Cole Hauser, Paul Walker, Tyrese Gibson, Eva Mendes, Ludacris, James Remar, Thom Barry, Devon Aoki, Amaury Nolasco, Michael Ealy, Edward Finlay, Mark Boone Junior, Mo Gallini, Roberto 'Sanz' Sanchez, Eric Etebari, John Cenatiempo, Jin Au-Yeung
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 11139
Filmnummer 13723

Recensioner

Skapad 2019-12-19 av Kiril
Jag erkänner direkt: Ja, jag var skeptisk. Till att börja med, förstod jag inte vad det var som gjorde föregångaren ”The Fast and the Furious” till den kassakalv den överraskande råkade bli. ...   Läs mer »

Skapad 2019-12-08 av Rollywood
Uppföljaren till den fartfyllda succén The Fast and the Furious (2001). Ännu en fart med bilar, fart, motorer och tjejer i korta kjolar. Efter att i den första filmen \"The Fast and The Furious\"...   Läs mer »

Skapad 2019-11-24 av billybob
2 Fast 2 Furious lever inte upp till mina förväntningar, men det är tuff action, snygga tjejer, skön musik och snygga bilar. Handlar om Brian O''Connor (Paul Walker). Han förlorade jobbet i etta...   Läs mer »

Kommentarer


Metheuz
2018-08-17
På något vis så blev det här den film jag såg sist i serien (just nu 8 filmer). Den befinner sig någonstans mellan den hyffsat seriösa ettan och de crazy ass senare filmerna men inte på ett bra sätt. Paul Walker säger "How dou you like them apples?" TVÅ gånger och Tyrese Gibson beskriver en nattklubb som en "ho-asis" och avslutar alla sina meningar med "brööh". Ett manus av högsta kvalitet med andra ord...
Ghostface
2017-04-11
Vin Diesels frånvaro märks men både Tyrese Gibson och Eva Mendes passar in väldigt bra i den här filmen. Även om spänningen i ettan knappast var någon nagelbitare så är de spåren borta här utan det är slimmad musikvideoestetik vi här serveras. Betyget ligger farligt nära en etta men den är vad den är.
Harford
2016-08-11
Usel skitfilm som är till och med sämre än del 1. Undra hur många människor Paul Walker, Vin Diesel med fler har dödat i trafiken genom sina filmer? Många korkade killar tror att det fungerar i verkligheten att göra som i filmerna. Jag är inte förvånad att Walker dog, däremot att det tog så länge.
Supernaut
2016-01-19
Tunn fortsättning på en tunn första film.
Grillo
2015-06-24
Alla semiintressanta personporträtt från första filmen är som bortblåsta. Ett mysterium varför man valde att göra en uppföljare som inte hade något mer gemensamt med den första än Paul Walker och bilar... Ändå hyfsad hjärndöd underhållning.
Björkman
2015-05-27
Avsaknaden av Toretto märks tydligt och även om O'Conners sidekick är skön ibland och det finns en del sköna scener här och var så är denna en bit ifrån första filmen. Okej bakisunderhållning.
Krille80
2014-10-25
Vem behöver en handling eller duktiga skådespelare när man serveras snygga bilar, coola biljakter, vackra och lättklädda kvinnor och EVA MENDEZ. När allt dessutom akompanjeras av välproducerad och slimmad hip-hopmusik i världsklass så kan jag bara tacka och ta emot. Film för tillfällen då man helt enkelt bara vill bli underhållen utan tankearbete.
Ful_fisk
2014-07-01
Otroligt innehållslös och platt uppföljare. Det känns verkligen som att den skrevs för Paul Walker och Vin Diesel men att Diesel tackade nej varpå de skrev om manuset och trollade fram Tyrese Gibsons karaktär som substitut. Här finns inget man bryr sig om, bara en jävla massa bilar och en störig macho-attityd. Skräp.
RichardEk
2013-07-09
Blek och osjälvständig uppföljare där redan förlagan led av brist på innovation och originalitet. Vin Diesels frånvaro märks, skådespelarensemblen saknar den tyngd som behövs för att bilarna inte ska hamna helt i förgrunden. Så när skådespeleri och dialog och handling inte fungerar bra och biljaktscenerna dessutom är anpassade för att filmen ska få PG-13 stämpel, blir resultatet en ytmässigt snygg men tomt skramlande film.

2013-06-02
Bilscenerna i all ära men fy fan vad innehållslös denna var. Långt ifrån det sämsta man har sett givetvis men den kan ej få godkänt!
Visa äldre kommentarer »