billiga elavtal
billiga elavtal

2.3

18 på nytt!

Jack Watson är gammal och önskar att han var 18 år igen. Hans önskan går i uppfyllelse när han lyckas byta kropp med sin sonson.

Originaltitel 18 Again!
Regissör Paul Flaherty
Manus Jonathan Prince, Josh Goldstein
Genre Komedi, 80-tal
Skådespelare George Burns, Charlie Schlatter, Tony Roberts, Anita Morris, Miriam Flynn, Jennifer Runyon, Red Buttons, George DiCenzo, Bernard Fox, Kenneth Tigar, Anthony Starke, Pauly Shore, Emory Bass, Josh Devane, Benny Baker

Zebulonm
2021-07-05
Småtrevlig o rätt kul då o då.
ziferN
2013-07-13
Mysig, småkul och underhållande 80-talare som fungerade gott och väl att fördriva tiden med, samt så är jag dessutom svag för dessa "body-swap" filmer och att den är ifrån det underbara 80-talet är bara ett plus. Men samtidigt är detta inte en av dom bättre i den genren men ändå helt klart ok.
picklessmulan
2012-08-04
Helt Okej komedi!! Lite fjantigt slut!! Svag 3a
Boman
2007-08-09
En av de bättre komedier som kom ut på det ljuva 80-talet. en gammal favorti som håller än.
Fläskkäft
2007-07-15
Helt okej rulle och en av de bättre komedier från åttiotalet där det blir ombytta roller. Stundtals rolig där "den gode" vinner under applåder i slutet. Den här gången köper jag det. Kul att se Pauly Shore i en tidig och "normal" roll.
Östpackarn
2003-01-12
ja just det. ännu en härlig åttiskomedi. det doftar barndom och unga söta talanglösa ynglingskådisar.