Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.7
av 5

21 Bridges


Historien följer en skamfylld detektiv som får en chans till försoning.


Originaltitel 21 Bridges
Regissör Brian Kirk
Manus Matthew Michael Carnahan, Adam Mervis
Genre Drama, Action, Kriminalare, Thriller, 2010-tal
Skådespelare Chadwick Boseman, J K Simmons, Sienna Miller, Taylor Kitsch, Keith David, Stephan James, Christian Isaiah, Victoria Cartagena, Gary Carr, Alexander Siddig, Jamie Neumann, Toby Hemingway, Dale Pavinski, Louis Cancelmi, Morocco Omari, Chris Ghaffari
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 151
Filmnummer 134207

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Spook
2022-04-18
Extremt förutsägbar. Efter 10 minuter visste jag hela handlingen.
Abigor
2022-04-08
Halvtrött, men underhållningsvärdet väger ändå över
Rele
2022-04-08
En spännande men för blodig Action. Chadwick Boseman var duktig skådespelare och gjorde en bra rollprestation. Därför blir mitt betyg en stark trea.
Björkman
2021-10-26
Lite som en klassisk 90-talsaction, fast mer välgjord/välproducerad. Perfekt när man vill ha en avslappnande polisactiondeckare som varken är komplicerad eller tramsenkel. Bra tempo och bra skådespeleri av framför allt Boseman. Dock är vissa saker lite för förutsägbara. Speciellt en karaktär kan man på beteendet lista ut ganska tidigt inte är en av the good guys så att säga. I den karaktärens fall hade man garanterat kunnat göra det mindre uppenbart. Känslan överlag annars var att detta hade kunnat bli en av flera filmer om huvudkaraktären Andre Davis med Boseman i huvudrollen, men sorgligt nog kommer ju det inte att kunna ske i och med Bosemans död.
Gordyal
2021-02-13
En parentes i filmhistorien, men som dussinsnut-action-thriller är den definitivt över medel. Lite synd på scenen med mobilerna - filmen hade mått bättre utan den. Men bortsett från denna är det en hyfsat intensiv hjärndöd rulle som definitivt tål att ses. (8-/15)
Bumbi78
2020-12-05
Som att vara tillbaka i 90-talets actionrullar, men det behöver ju inte vara dåligt. Manuset kunde kanske slipats på en gång till. Även intressant hur ett överdrivet användande av snygga New York skylines genom hela filmen försöker övertyga oss att vi de facto är i New York.
Andreas_
2020-11-30
Riktigt bra actionrulle faktiskt, eller kriminalthriller/action passar sig bättre, inget direkt nytt under solen här utan denna typ av story har vi fått se många gånger men denna är producerad av bröderna bakom avengers infinity war och endgame, så det är riktigt välgjort och påkostat allting vilket höjer ribban en aning extra, sen många bra skådisar är med, Boseman framförallt men JK Simmons, Sienna Miller och Taylor Kitsch gör alla suveräna biroller, det enda tråkiga med denna film är att det i princip är Bosemans sista innan han gick bort, mycket synd för han är en riktigt bra skådespelare och kommer vara mycket saknad. Regissören är någon ny orutinerad regissör men filmar snyggt så att man känner intensiteten och allt flyter på i ett bra tempo och blir aldrig tråkigt, så är man sugen på en välgjord actionrulle så kan jag rekommendera denna men som sagt, storyn har nog inte mycket nytt att tillföra, därav endast den starka 3:an
Barneyk
2020-10-12
Snygg och lite egen actionthriller med en ganska tät spänning, inget att hurra för men en slät men stabilstark och trevlig trea.
Christofer
2020-09-30
2020-09-19: Hyggligt spännande, även om manuset tappade lite mot slutet.
Djason
2020-09-21
Även om filmen inte överraskar på något sätt så är det en snygg actionfilm med få döda punkter. Välspelad.
Visa äldre kommentarer »