2.3
2.3
13 snart 30
Kvällen före hennes 13:e födelsedag är det enda Jenna önskar sig skönhet och popularitet. Efter att ha blivit förödmjukad av de coola kidsen i skolan önskar hon sig desperat ett nytt liv. Mirakulöst slår hennes önskan in, med en hake: hon har bara fem dagar kvar till sin 30-årsdag.

Originaltitel | 13 Going On 30 |
Regissör | Gary Winick |
Manus | Cathy Yuspa, Josh Goldsmith |
Genre | Drama, Komedi, Romantik, Fantasy, 2000-tal |
Skådespelare | Jennifer Garner, Mark Ruffalo, Joe Grifasi, Kathy Baker, Phil Reeves, Mary Pat Gleason, Judy Greer, Andy Serkis, Marcia DeBonis, Lynn Collins, Renee Olstead, Sam Ball, Christa B Allen, Sean Marquette, Kiersten Warren |
Filmnummer | 19813 |
Den var rolig, rolig handling!
Nja, det här var inge vidare alltså. Scenerna som utspelar sig på 80-talet är av någon konstig anledning bättre än de på 00-talet, trots att det är de som driver hela filmen. Jennifer Garner är charmig och Mark Ruffalo är som vanligt riktigt mysig, men det är typ det enda som räddar den här filmen.
Feelgood!
Först trodde jag det här skulle vara en dålig kopia av Big men det är det faktiskt inte. Visst finns det många likheter med Big men jag tycker faktiskt denna är mycket bättre och roligare.
Hmm. Jennifer Garner gör faktiskt en oväntat bra rolltolkning av den här förvirrade 13åringen som är fast i en 30årings kropp och liv. Men roligt, nej, det är det verkligen inte. Det är mest irriterande. Och långtråkigt, fastän att filmen inte är speciellt lång. Sedan är jag väl inte precis "target audience" - men jag har svårt att se vad som ska vara roligt i den här, och vilka som ska vara "target audience"? Nja, en etta, med 0,2 på SH-skalan blir det.
Riktigt bra! och när Jim Gaffigan dyker i en liten scen... hur kul som helst! Annars gör Marky Mark och J-Garn en riktigt mysig film tillsammans. Dessutom gott om Pat Benatar och Belinda Carlisle i soundtracket. Kan inte göra annat än rekommendera filmen.
Var lite tveksam med Jennifer Garner i en komedi och i huvudrollen men hon fixar det och manuset är småmysigt. 3-
Så j--la dålig att jag vill inte kommentera.
En löjlig komedi som är så sockersöt så den glömde att vara rolig
En okej, bra och lite mysig film. Jennifer Garner spelar rollen bra. Filmen är okej att kolla på en dag då man inte har nåt att kolla på.