Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.2
av 5

12 O'Clock Boys


12 O´Clock Boys är en grupp ungdomar som varje söndag genomför dödsföraktande höghastighetsstunts på motocrosscyklar och fyrhjulingar på Westside Baltimores gator. Förortshuliganer för vissa och YouTube-hjältar för andra. Till den senare kategorin hör Pug, en ung pojke som bor i området tillsammans med sin karismatiska mamma Coco, sin familj och sina många älskade husdjur. Han drömmer om att bli veterinär men ägnar all vaken tid åt att förbereda sig för att en dag få glida jämte sina notoriska idoler, till sin mammas förtvivlan.


Originaltitel 12 O'Clock Boys
Regissör Lotfy Nathan
Manus Lotfy Nathan
Genre Dokumentär, 2010-tal
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 57
Filmnummer 103723

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


eXotic
2014-09-01
Som motardåkare, fast under betydligt andra omständigheter än 12 O Clock Boys/Wild Out Wheelie Boys/Baltimore Wheelie Boys och allt vad de heter, så var den här filmen ett solklart måste. Förutom att Pug var en rätt irriterande unge så var det en intressant inblick i livet där borta för hojintresserade. Hade gärna sett mer information om den riktiga gruppen, fler intervjuer med orginalmedlemmarna och så vidare för att nå upp till femman!
dvdjonte
2014-08-12
Riktigt bra! En hel del vackert filmade slo-mo scener på motorcyklar och unga män som är i extas. Filmen får också själ genom Pug som Lotfy följer under 3 år. Man får inget riktigt svar på frågor eller lösningar på samhällsproblemen men det gav en väldigt givande blick in i ett liv väldigt skilt från mitt eget. Där de bara lever en dag i taget utan att tänka på morgondagen. Stark 4a! :)
lilebroer
2014-05-25
Någon slags bekräftelse på vad man har sett i the Wire. Tyvärr lämnar man dokumentären och dess personer med en rätt tom känsla.