1.5
1.5
11-11-11
När den berömda författaren Joseph Crones fru och barn tragiskt omkommer i en olycka, reser han till Barcelona för att återförenas med sin bror Samuel och döende far Richard. Ödet har dock andra planer för Joseph vars liv plågas av märkliga händelser, alla knutna till siffran 11. Hans nyfikenhet blir snart en besatthet och Joseph upptäcker snart att siffran har en fruktansvärd innebörd, inte bara för honom utan för alla religioner. Isolerad i ett främmande land inser Joseph att 11-11-11 inte bara är ett datum, utan en varning.

Originaltitel | 11-11-11 |
Alternativ titel | 11 11 11 |
Regissör | Darren Lynn Bousman |
Manus | Darren Lynn Bousman |
Genre | Thriller, Skräck, 2010-tal |
Skådespelare | Timothy Gibbs, Michael Landes, Denis Rafter, Wendy Glenn, Lluís Soler, Brendan Price, Lolo Herrero, Montserrat Alcoverro, Benjamin Cook, Salomé Jiménez |
Ha, ha, ha orkade inte ens se hela denna usla film!
Så dåligt att det borde bli roligt, men inte ens det har de lyckats med. Uselt på alla punkter.
Har inte sett denna film men jag råder folk att lyssna på podden The Movie Crypt med Adam Green & Joe Lynch när de har regissören till denna film Darren Lynn Bousman som gäst. Hans syn & upplevelse under skapandet av denna film är bra intressant.
Känns mest som en "milennie-film" där tolvslaget år 2000 skulle vara tidpunkten för den ondes ankomst... men nu är det 11-11-11 11:11 istället av någon anledning... ganska mycket religiöst dravel... medelmåttiga skådisar och en handling som är lite onödigt rörig. Även om den blir bättre efter ett tag så håller det här inte.
Känns helt underbart att ge denna en etta.
Svag som jag är för skräckisar, trots att de sällan är så bra, gjorde jag misstaget att köpa denna film på en outlet. Åter igen blir jag besviken på en skräckis som börjar lovande och sen bara faller platt. Börjar bli ganska trött på det nu. Sen är det ju tufft att få en livslängd på en film som fokuserar på ett datum som passerats för ett bra tag sedan. 3/10. Vet inte varför jag ser om en film som jag uppenbarligen inte tyckte var bra. Men, det har blivit av en grej med sonen som gillade den mer. Så, vi såg om den igen. Och nä, den var inte bra denna gången heller. Galet ändå att det är 10 år sedan vi såg den senast. Den har ändå något litet i storyn, så jag är snäll och höjer den till 4/10 iaf. :)
Bousman gjorde Saw II, III & IV och kan bevisligen åtm göra underhållande skräckisar. Det här var bara smörja och religiöst dravel utan vare sig spänning eller stämning. Mot slutet blev det så dumt att jag nästan skämdes.
Nej det här är en seg blandning av skräck och religös smörja, men med hyggliga skådisar.
Orkade inte se klart den, men ger den en 2a för att jag gjorde annat under tiden. Känns lite orättvist att ge den en 1a när jag knappt kollade.
Jag vet att jag verkligen borde hata den intensivt, då den på exakt alla plan är en skräpfilm. Men jag fann den hyggligt underhållande bitvis. Dock måste jag säga att det är intressant hur man kan få en så kort film att kännas seg...