2.5

100 Days with Mr. Arrogant

Ha-yeong råkar skada den egoistiske snyggingen Hyeong-juns dyra bil och övertalas av honom att skriva på ett kontrakt som gör henne till hans slav i 100 dagar.

Originaltitel Naesarang ssagaji
Alternativ titel Slave Love
Regissör Shin Dong-yeob
Manus Shin Dong-yeob
Genre 2000-tal, Komedi, Romantik
Skådespelare Ha Ji-won, Kim Jae-won, Kim Tae-hyeon, Han Min, Kim Chang-wan, Yong Seon-hee, Hong Ji-yeong (I), Han Seong-sik, Lee Eung-kyung, Kim Yong-geon

HerrNenne
2014-11-24
Standard östasiatisk modern komedi som har med det mesta. Det enda som saknas är charmen. Inga vidare skådespelarinsatser heller.
JanneN
2014-01-12
Koreanerna kanske kan göra lite roliga filmer. Både tjejen och killen var ganska töntiga. Men det är ju en komedi och jag kunde se den och skrattade lite här och där. Det är ju rätt ofta filmkaraktärer i komedier är töntiga figurer, så man får väl ha lite överseende. Dom får en, förhoppningsvis, uppmuntrande trea.
SandraSweden
2010-02-24
Riktigt söt film, tyckte mycket om den, fast finns många som är mycket bättre. T.ex. He was cool
Biolm
2009-11-06
men nej. jag fattar inte hur taecyeon kan tycka att ha jiwon är den hetaste skådespelerskan :-/
AllyRegins
2009-04-17
Ogillar moralen i filmen
Cumlin
2008-04-27
En självupptagen kille, en barnslig tjej, båda ogillar varandra i början men blir med tiden kära i varandra. Sånt har man ju aldrig sett förrut!
uCj
2007-10-28
Definitivt i bottenskiktet av sydkoreanska komedier, manuset är som sagt väldigt korkat och ogenomtänkt! Väldigt medelmåttigt och man bryr sig inte ett dugg om karaktärerna. Blir tvungen att ge lägsta betyg, trots att det i regel går till mer plågsamma filmer än denna.

2007-01-15
Jag fick mersmak av romantisk komedi från Sydkorea efter att ha sett My Sassy Girl. Humorn är rätt barnslig men jag skrattade ändå gott åt många av scenerna och kunde inte låta bli att se denna film som charmig. Manuset är ganska korkat men den fungerade fint i mitt tycke.
Sin_Qiu
2007-01-10
Så himla skön den här! Humorn är underbar!
HarCees
2006-07-22
Nja, inte det roligaste från korea. Svag 3a. Men ändå mysig:)