Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.9
av 5

10 Items or Less


En skådespelare som förbereder sig inför en kommande roll, stöter ihop med en kvinna som arbetar som affärsbiträde. Tillsammans beger de sig ut på en road trip för att visa varandra sina världar.


Originaltitel 10 Items or Less
Regissör Brad Silberling
Manus Brad Silberling
Genre Drama, Komedi, 2000-tal
Skådespelare Morgan Freeman, Paz Vega, Jonah Hill, Alexandra Berardi, Bobby Cannavale, Anne Dudek, Jennifer Echols, Leonardo Nam, Scott Norris, Danny DeVito, Jim Parsons, Kumar Pallana, Rhea Perlman
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 550
Filmnummer 50406

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


V70
2022-04-09
Pinsam soppa.
bryngel
2022-02-17
Gav den en chans eftersom man inte ska döma ut en film utan att ha sett den. Men...Nej tack. Denna typ av trams klarar jag mig faktiskt väldigt bra utan.
Albion
2021-10-06
På sin höjd lite småmysig, men egentligen är det här bara krystat och lite meningslöst dåligt. Morgan Freeman hyllas här och var som en superskådis men jag har nog aldrig förstått hans storhet. Nej, betyget blir en 2;a och det känns faktiskt ganska snällt.
BarryHero
2021-06-24
Skön road-/feelgoodfilm med en Morgan Freeman som mer eller mindre spelar sig själv och har ett fint samspel med Paz Vega. Filmen känns lite som en bagatell men det är kul att se många bekanta ansikten i små biroller.
KyLLo
2021-11-20
Annorlunda inledning som väcker intresse direkt och Morgan Freeman som spelar sig själv, men utvecklingen är tam och klyschig. Kvinnan blir påfrestande i längden med sin kraftiga brytning och jobbiga humör. Det speciella med Freeman är att han är född -37 men ändå klär sig och beter sig som att han är max 30.
mammene
2021-06-14
Två personligheter möts och umgås en dag, bra skådespel och småtrevligt med mycket dialog. Men ett ointresse smyger sig in hos mig, så inget större avtryck, tyvärr.
Barneyk
2014-04-04
Starka skådespelare bär filmen men trots det så lyfter den aldrig riktigt. Småtrevlig, lite mysig och allmänt rätt bra. Men, aldrig mer än så. En mycket stark tvåa men saknar någonting mer för en trea. Litsne klagar på produktplacering, om man läser i eftertexterna så beklagar sig skaparna av filmen över att dom tyvärr inte fick ett öre för det. :)
Valarn
2013-03-15
Intressant att se andras betygsättning och sedan läsa kommentarerna. Jag håller med om det mesta. Filmen är intetsägande, otroligt seg, humorbefriad. Tydigen är ju hårdare i min slutliga bedömning. En klockren etta.
HerrNenne
2012-06-25
En bagatell som lever mycket på sin stämning. Ibland är den helt rätt, ibland vajar det lite och regissören lyckas inte förmedla precis det han vill. Men oftast gör han det, därför blir det en rätt mysig filmupplevelse också. Roligast när Big D och Mrs. D dyker upp. "I'm calling his wife!"
AlbinWesley
2012-01-08
Rätt så trevlig bagatell till film, men även om den är mysig så saknas nån form av atmosfär som kan lyfta den. Gott skådespel till trots.
Visa äldre kommentarer »