Filmtipset - Sveriges community för filmälskare

Hem för över 120 000 svenska filmfanatiker i över 20 år. Bli medlem du också!

Bokslut av filmåret 2024

Filmåret 2024 har varit ett väldigt speciellt år. Biobranschen lider fortfarande stora förluster sedan pandemin som stängde ner biografer och produktioner världen över. Men när Filmtipset nu sammanfattar 2024 så kan vi trots allt skatta oss lyckliga över att branschen har återhämtat sig som den har...

Streaming är det nya vanliga

Med social distansering och ensamma filmkvällar i soffan så har str

Utforska sambandet mellan film och spel

Samspelet mellan film och spel har länge fångat uppmärksamheten hos en världsomspännande publik. Från glamorösa kasinomiljöer till spänningen i pokerspel med höga insatser - spelvärlden i film fungerar ofta som en kraftfull metafor för mänsklig ambition, risk och belöning. Karaktärerna i dessa miljöer ställs ofta inför avgörande val, och resultatet kan innebära allt från rikedom till ru

Filmsuccéer från bok till bio

Stig Larssons omåttligt populära Millenium-trilogi har inte endast varit en av Sveriges största framgångar på den litterära scenen. Trilogin som följer Lisbeth Salander har dessutom varit en av de största filmsuccéerna genom tiderna. Filmen “Män som hatar kvinnor” sägs ha dragit in mer än 600 miljoner kronor och de siffrorna gäller enbart Sverige. Det hela utspelar sig i och runt Stockholm, där vimmelbilder från fest och nattliv likt

Pengars plats i film och våra verkliga liv

Pengar har alltid haft en framträdande plats i filmens värld, både som drivkraft för karaktärernas handlingar och som ett centralt tema i många berättelser. Från de lyxiga kontorslandskapen i "The Wolf of Wall Street" till de mörka förorts-lokalerna i "Snabba Cash", är pengar ofta den osynliga tråd som binder samman historierna. För de som är intresserade av att maximera sina resurser i det verkliga livet, kan de bästa fr

Roll the Reels: När spektakulära casinospel och filmmagi möts

Spänningen som casinospel medför har alltid lämpat sig väl på vita duken. Poker dyker upp i filmer som Casino Royale och Molly’s Game medan Blackjack spelar en viktig roll i både The Hangover och Casablanca. Självklart ska inte heller filmen som heter just Casino glömmas bort.

Casino lämpar sig bra för film eftersom de insatserna i allt från Poker till Slots har inbyggd dramatik i själva upplägget. Här kommer vi att gå igenom några klassiska filmer

10 av världens största filmer som blivit slots

Slots på casinon har länge varit populära för spelare som vill ha snabb underhållning. Men visste du att många av världens mest kända filmer har blivit slots på online casinon?

Hur fungerar slots med filmtema?
Från actionfyllda filmer till komedier – många filmer som blivit slots är internationella succéer. Därmed lockar de också sp

Visa äldre artiklar »

Gillar du att spela online casino utan svensk licens? Gå till Testarna.se för mer info

Spela Snabbare casino i dag

besök nätcasinot Casinostugan för mer info

Letar du efter nya nätcasinon rekommenderar vi dig att besöka Sveriges största jämförelsesajt Casinogringos.se

För information om casino utan svensk licens & casinon utan spelpaus. Besök https://onlinecasinoutansvensklicens.com

Nu behöver du inte leta efter spelsidor utan licens längre, du hittar nämligen massor av casino utan svensk licens hos CasinoUtanGränser.

Sverige har nyligen reglerat sin spelmarknad och börjat dela ut licenser till alla svenska casinon, klicka här för att läsa mer.

Läs allt matnyttigt om casino utan Spelpaus på https://passagen.se/casino-utan-svensk-licens/
och hitta de senaste betalmetoderna.

Billigt bokföringsprogram

Casino bankid
för dig som vill spela instant.
CasinoUtanSvenskLicens.co

Letar du efter nya finska casinon med spel utan konto, besök då uudetkasinot.com

Vill du inte spela på svenska casinon men ha snabba betalningar? På den här sidan kan du hitta ett casino utan spelpaus med Trustly betalningar.

online casino

casino utan svensk licens

casinon utan spelpaus

casino utan svensk licens

Här är de beste norske spilleautomater på nett